Veenendaal
 
Weggooien? Mooi niet!!!

Nieuws 

31 januari 2024

Door onze verslaggeefster ter plaatse Cobi Schoumans

De vrijwilligersbanenmarkt, gehouden op woensdagavond 31 januari 2024 in de hal van het gemeentehuis, was een groot succes. De goedgevulde goodybags voor de eerste 100 bezoekers waren na een uurtje al op, dat betekent dat er ruim 100 geïnteresseerden gekomen waren. Er werden vele mooie gesprekken gevoerd bij de tafeltjes.

Ook het Repair Café Veenendaal mocht zich verheugen in de belangstelling voor onze activiteiten. Sommigen kenden het begrip Repair Café niet en dan is het leuk om te vertellen wat het Repair Café doet. Anderen kenden het wel maar waren nog nooit op bezoek geweest in het buurthuis 't Turfke. En enkelen wilden graag meer weten over de twee vacatures die op de tafel lagen. Er werden vragen gesteld omtrent de taken van vrijwilligers die kunnen naaien en naar de technische kennis en vaardigheden van het repareren. We hebben goede hoop dat er geïnteresseerden langs komen op de volgende bijeenkomst van het Repair Café op 16 februari.19 januari 2024

Op woensdagavond 31 januari 2024 vindt er een Vrijwilligersbanenmarkt plaats in het gemeentehuis van Veenendaal.

Vele organisaties presenteren zich in de hal van het gemeentehuis. Zij zoeken nieuwe vrijwilligers voor de vele leuke en zinvolle taken in de zorg en voor het welzijn van mensen. 

Ook het Repair Café Veenendaal is aanwezig. Wij zijn op zoek naar mensen die handig zijn met de naaimachine en kleding of textiel kunnen verstellen. Ook technische vrijwilligers zijn van harte welkom om zich te melden.

Kun je niet op de avond van de vrijwilligersbanenmarkt komen maar heb je wel interesse om ons Repair Café aan te vullen, neem dan contact met ons op via het mailadres Repair Café Veenendaal of nog beter: kom een keertje langs! 


De werkgroep van de Vrijwilligersbanenmarkt in De Rijnpost van 7 januari2024 De werkgroep van de Vrijwilligersbanenmarkt in de Rijnpost